Ofrcqzntsyabecwd6gsw

LIVE dag SAMEN

Van relatiecrisis naar nieuwe passie in 5 stappen

Een vernieuwde en sterkere relatie na vreemdgaan

Jouw instructeur


Ferdinand Bijzet
Ferdinand Bijzet

Ferdinand Bijzet (1976) ontwikkelde de methode S.A.M.E.N. op basis van zijn jarenlange ervaring met het werken met stellen die te maken kregen met een vertrouwenscrisis.

Sinds 2004 werk ik met stellen die te kampen hebben met een vertrouwenscrisis. Tussen 2004 en 2011 heb ik honderden mannen behandeld met een seksuele verslaving en heb ik hen begeleid, samen met hun partners, op de weg naar herstel van vertrouwen.

Ooit heb ik zelf het vertrouwen van mijn partner beschaamd. Wij kwamen er samen sterker uit, en daardoor heb ik deze stellen verder kunnen helpen.

In 2010 studeerde ik af als systeemtherapeut op het thema “herstel van vertrouwen na vreemdgaan”. Sindsdien is mijn focus niet alleen meer seksverslaving, maar breder, gericht op herstel na elke vorm van vreemdgaan. De principes voor vertrouwensherstel in deze situaties komen namelijk overeen.

De afgelopen jaren heb ik regelmatig lezingen, workshops en trainingen gegeven aan stellen en professionals over dit thema.

Herstel van vertrouwen heeft mijn passie. Ik heb zelf ervaren dat vertrouwen kan herstellen. Sterker nog, dat je relatie zich kan gaan verdiepen. Dat geef ik met alle liefde door!

Ik ben oorspronkelijk opgeleid als maatschappelijk werker, specialiseerde zich in de Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en de Gestaltgezinstherapie en is ook opgeleid als systeemtherapeut NVRG. Ook ben ik houder van het Europees Certificaat Psychotherapie (ECP).

In mijn eigen praktijk Relatie-herstel ben ik de relatie en gezinstherapeut, als opleider en trainer ben ik verbonden aan het Kempler Instituut Nederland. Daarnaast geef ik trainingen in Nederland en Slovenië en ben ik een veel gevraagd trainer en spreker.


Veel gestelde vragen


Wanneer start dit programma en wanneer eindigt deze training?
Het programma start nu en zal nooit eindigen. Het is een eigen tempo programma - jullie beslissen samen (of in overleg met jullie therapeut) wanneer jullie starten en wanneer jullie eindigen.
Hoe lang hebben we toegang tot het programma?
Jullie hebben toegang tot het programma zolang als dit voor jullie herstel nodig is. Nadat dit programma is aangekocht en nadat je succesvol bent ingeschreven kun je het programma op alle apparaten die je bezit bekijken.
Wat als je niet blij ben met de training?
Wanneer in de komende 30 dagen blijkt dat dit programma onverhoopt toch niet bij jullie blijkt aan te sluiten storten wij het volledige aankoopbedrag terug. Alleen de eventueel al gebruikte therapiesessies zullen met dit bedrag worden verrekend. Wanneer je je ook aanmeldt voor therapiegesprekken kan het zijn dat al onze therapeuten op dat moment vol zitten. In een dergelijk geval zullen we samen op zoek gaan naar een oplossing.
Hoe kan ik betalen?
Dit programma kun je kopen met iDEAL via de beschikbare iDEAL link. Bij betaling via iDEAL moet je wel even wachten tot je in het programma kunt omdat we je handmatig toe laten.